Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Elämä vaatii vauhtia ja elämyksiä

Elämä vaatii vauhtia ja elämyksiä

Aika kuluu liian nopeasti, elämästä pitää ehtiä nauttimaan kaikella mahdollisella tavalla. ”Elä kuin viimeistä päivää”, kuten sanontakin kuuluu. Ei kannata jäädä sohvan nurkkaan miettimään. Jokainen tunti on kallista aikaa. Välillä kannattaa kuitenkin rauhoittua, jottei meno mene liiallisuuksiin. Päivät ja viikot kuluvat todella nopeasti, aina on joko maanantai tai perjantai. Itse haluan ottaa jokaisen hetken irti parhaalla mahdollisella tavalla! Katua voi jälkikäteen, jos siltä tuntuu. Mutta parempi järki mukana, niin ei tarvitse katua!

Kerron teille asioista, jotka minua kiinnostavat. Jokaisella on omat arvonsa, ja oikeus valita miten elämänsä viettää, eli ole oma herrasi. Tärkein asia, on kuitenkin itsensä, ja toisen kunnioitus, sillä pääsee pitkälle. Tykkään pitää itsestäni huolta, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Suunnittelen aikatauluni aina kuukaudeksi eteenpäin, mutta olen myös spontaani, joten saatan, jos mahdollista, muuttaa suunnitelmiani. Tähän spontaaniin minään voisi käyttää sanontaa ”menen kuin päätön kana”. Se on hyvin oivallettu, koska päätön kana menee juuri sinne minne askeleet vievät.

Harrastan paljon liikuntaa eri muodossa, mutta pyrin myös lepäämään tarpeeksi, koska muuten saattaa moottori sammua. Talvisin teen kahdesta kolmeen laskettelumatkaa pohjoiseen, arkena käyn myös lähirinteissä, aikatauluni sen salliessa. Keväällä kun lumet ovat sulaneet, aloitan maastopyöräilyn. Pyöräily on lapsesta asti ollut suuri intohimoni. Maastopyöräilyn aloitin muutama vuosi sitten, ja pyrin ajamaan vaativissa maastoissa, jotta saan siitä kaiken irti. Lisäksi käyn kuntosalilla ja uimassa, joten kiirettä pukkaa melkein joka päivä.

Olen ahkera tekemään töitä, ja myös onnekkaassa asemassa, että töitä riittää, niin paljon kuin jaksaa, ja ehtii tehdä. Työni on suurimmaksi osaksi istumatyötä, mutta meillä on myös harrastustoimintaa. Toimin bisnesalalla hyvässä asemassa, joka takaa minulle taloudellisen mahdollisuuden ”rikkaaseen” elämäntyyliin. Raha ei tuo onnea, mutta jos työtä tekemällä saa mahdollisuuden tienata hyvin, niin miksi sitä pitäisi patjan alle säästää. Kommentoin myös ahkerasti mediassa julkaistuja uutisia, koska kaikkien pitää saada äänensä kuuluville. Tähän Facebook on hyvä keksintö.

Kuten jo arvatakin saattaa, työni oheen kuuluu myös ravintolaelämä. Keskellä viikkoa saattaa olla bisnesillallisia, hyvän ruoan ja drinkin merkeissä. Eikä se aina jää yhteen drinkkiin, mutta rajansa kaikella, varsinkin keskellä työviikkoa. Tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä, ja ravintolassa on mukava viettää aikaa. Drinkkilistani on monipuolinen, joten jokaiselle käynnille löytyy aina jotakin.
Ei muuta kuin menoksi!