Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Joulu Thaimaan auringon alla

Joulu Thaimaan auringon alla

Syksy hujahti niin nopeasti, etten ole ehtinyt päivittämään edes blogiani pitkään aikaan. Työkiireet ja ikävät kelit ovat olleet aika uuvuttavia. Viikonloppuisin olen käynyt ulkona, mutten aina yhtä tiuhaan tahtiin kuin aikaisemmin. Sitten iski ihan kamala kaukokaipuu – tunne, että aurinkoa on saatava nyt ja heti!!!

Eipä muuta kuin nettiin etsimään hyviä tarjouksia ja sieltähän se sitten löytyi: edullinen matkapaketti Thaimaahan. Lento lähtee sopivasti ennen joulua, 20. joulukuuta. Joulu sujuu sitten rennoissa tunnelmmissa Koh Lantan saarella. Luvassa on siis valkoisia hiekkarantoa, palmuja ja runsaasti aurinkoa.

thaimaa-krabi

Suunnitteilla on ainakin sukellusreissu, mutta muuten ajattelin ihan vain lepuutella aivoja ja rentouta kiireellisen vuoden päätteeksi. Matkan kesto on pari viikkoa, eiköhän siinä ajassa ehdi päästä lomatunnelmiin. Lähden ihan yksin reissuun. Mielestäni soolomatkailu on aina ollut varsin antoisaa. Siinä tapaa uusia ihmisiä ja voi myös tutustua uusiin paikkoihin avoimin mielin. Kaveriporukan kanssa reissailu on hauskaa, mutta en halunnut mitään ryyppy- ja rällästysreissua (jotenkin poikaporukalla niin tuppaa käymään…). Ryhmässä helposti jumahtaa, tulee kiinnitettyä vähemmin huomiota muihin ihmisiin ja paikkoihin. Aikaisemmilla matkoilla olen huomannut tämän ilmiön selvästi. Kun on liikenteessä yksin tai kaksistaan, tulee helpommin jutusteltua myös paikallisten ihmisten kanssa. Ja matkan päämotiivihan oli myös lepo eikä mikään armoton biletys.

Ai niin, eihän tämä ollut ihan loppuun mietitty juttu…Menoja oli syksyn aikana runsaasti. Niinhän se sanotaan, että work hard, party hard! Rahani ovat aika lailla kiinni erilaisissa sijoituskohteissa, eli käteisestä oli puutetta. Vaikka biletinkin tavallista harvemmin, tuli tuhlattu aikamoinen summa erilaisissa klubeissa ja tapahtumissa. Sitten tuli tilattua netistä vielä uusi taulutelevisio olohuoneeseen, uusi läppäri ja todella style espressokeitin vanhemmille joululahjaksi. Taisinkin tehdä kaikki jouluostokseni netissä, mikä taitaa olla aika tavallista kiireiselle ihmisille (Lue lisää täältä). Myönnettäköön myös, että jouduin turvautumaan pieneen pikalainaan.

No eipä tässä muuta tällä kertaa. Mukavaa jouluaikaa joko auringossa tai lumen keskellä!