Etusivu » Liberty Or Death auttaa juhlien suunnittelussa

Liberty Or Death auttaa juhlien suunnittelussa

Liberty Or Death on sivusto, joka ei kerro pelkästään tietoa erilaisista juhlista, vaan myös monipuolisesti vinkkejä juhlapukeutumiseen, -meikkiin ja -tarjoiluihin. Se antaa vinkkejä myös ravintoloiden ja jopa itse juhlien aiheiden suhteen. Sivusto on siis mitä monipuolisin tietolähde kaikille juhlia suunnitteleville sekä jopa juhlien vieraille.

Juhlien ohjelma mietityttää myös monia ja myös siihen voi hakea inspiraatiota ja vinkkejä Liberty Or Death -sivuston kautta. Moni haluaa esimerkiksi huumori ohjelmaa juhliin, joissa täytetään vuosia ja jotain kaunista ohjelmaa esimerkiksi hautajaisiin tai häihin. Juhliin onkin tarjolla mitä erilaisimpia ohjelmavaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua hyvissä ajoin ennen juhlien järjestämistä.

Juhlien järjestäminen on myös melko stressaavaa puuhaa monen mielestä. Sivustolta saakin vinkkejä myös siihen, kuinka omaa stressikuormaa voi vähentää ja kuinka juhlien järjestämisessä voi säästää aikaa.

Mitä juhlien järjestämisessä tulee ottaa huomioon?

  • Juhlien aihe ja mahdollinen teema
  • Kutsuttavat ihmiset ja heidän määränsä
  • Tilan vuokraus
  • Tarjoilujen järjestäminen
  • Mahdollinen ohjelma juhliin

Juhlien järjestäminen budjetin mukaan

Ihmisillä on hyvin erilaisia toiveita ja budjetteja juhlien järjestämiselle. Joku haluaa valtavan suuret ja näyttävät juhlat ja toinen taas hyvin rennot illanistujaiset vain lähimpien ystävien kesken. juhlatarjoilut riippuvatkin paljon omista toiveista ja budjetista.

Usein helpoin, mutta kallein vaihtoehto tarjoilulle on palkata ammattilaisten tiimi tekemään kaiken alusta loppuun. Budjettijuhlat taas voi järjestää vaikka nyyttärityylillä, eli jokainen vieras tuo juhliin jotain syötävää tai juotavaa, jotka jaetaan kaikkien kesken. Nyyttärit ovat loistava idea rennoissa juhlatilaisuuksissa, kuten esimerkiksi syntymäpäiväjuhlissa tai tupaantuliaisissa.

Juhlamenu voi olla myös itse tehty

Moni tekee koko juhlamenunsa itse, tai esimerkiksi sukulaisten avustuksella. Se vie tosin paljon enemmän aikaa ja vaivaa kuin tarjoilujen tilaaminen pitopalveluista. Tarjoilut pitää esimerkiksi suunnitella raaka-aineita myöten itse. Lisäksi sekä raaka-aineiden ostamiseen että itse ruoanlaittoon ja leipomiseen voi kulua paljon aikaa. Se on kuitenkin kuluiltaan usein edullisempi vaihtoehto.

Juhlamenu ei ole ainoa asia, joka voi olla itse tehty. Esimerkiksi juhlameikki toteutetaan usein itse, mikäli taitoa riittää. Meikkaajan palkkaaminen voi olla melko hintavaa etenkin pienituloiselle. Siksi moni päättääkin karsia meikin osalta kuluista ja hoitaa meikkaamisen itse. Liberty Or Death tarjoaa vinkkejä myös juhliin sopivan meikin ja kosmetiikan käyttämiseen.

Liberty Or Death tarjoaa inspiraatiota juhliin

Liberty Or Death ei tarjoa pelkästään käytännöllisiä vinkkejä, joita ovat esimerkiksi pukeutumiskoodi, juhlamenu ja juhlameikki. Se tarjoaa myös yleistä inspiraatiota juhlimiseen. Juhlimiseen ei nimittäin aina tarvitse olla edes mitään virallista juhlapäivää tai syytä – joskus onkin hyvä juhlistaa vaikka ihan vain arkea. Se tarjoaa runsaasti piristystä harmaan arjen keskelle.

Arjen juhlistaminen voi olla esimerkiksi viikonlopun viettoa ystävien kanssa tai jotain pientä ekstraa perheen kesken. Huumori ohjelmaa juhliin saa myös arjessakin. Esimerkiksi stand up on mahtava ja hauska tapa piristää arjen juhlaa. Liberty Or Death antaa lisäksi muita käteviä vinkkejä ohjelmien ja juhlistamisen suhteen. Arjen juhlankin voi siis suunnitella helposti sivuston avulla.

Juhlien järjestämisessä on monta huomioon otettavaa asiaa

Juhlien järjestämisessä on monta huomioon otettavaa asiaa. Mikäli juhlia ei suunnitella kunnolla, jotain näistä asioista unohtuu helposti. Se voi olla esimerkiksi kaukaisten sukulaisten kutsuminen tai vaikkapa oman juhlapuvun tilaaminen ajoissa. Siksi kannattaakin tutustua Liberty Or Death -sivustoon ennen juhlien suunnittelemista. Se antaa kaikki tarvittavat tiedot ja vinkit juhlien järjestämiseen aina tarjoiluista kosmetiikkaan saakka.

Liberty Or Death antaa myös juhlien suhteen ideoita, joita moni ei olisi tullut muuten edes ajatelleeksi. Liberty Or Death -sivustoon kannattaa siis tutustua hyvin, jotta juhlista tulee varmasti ikimuistoiset!