Siirry suoraan sisältöön

Hauskaa ohjelmaa juhliin

Hauskaa ohjelmaa juhliin itse esiintyen vai ammattilaiselta tilaamalla?

Joskus on mukavaa järjestää leikkejä juhliin. Sillä saadaan tunnelmaa helpolla rennommaksi. Häissä ainakin usein näkee tutut tietovisat ja leikit, joiden avulla aika kuluu kaikilla mukavasti. Rennommissa iltamissa lautapelit voivat olla erittäin viihdyttäviä ja aiheuttaa suurta naurun remakkaa juhlijoiden kesken. Ne kun eivät ole vain lasten hupia. Niistä saa aikuisporukalla aivan toisella tavalla myös irti ja saattavat yllättää ihmisen, joka on luullut ettei pidä peleistä. Jos vain juhlan laatuun sopii, voi myös olla paikallaan kutsua täysin ulkopuolinen viihdyttäjä. Ehkä bändi soittamaan musiikkia, koomikko tai miksei vaikka sitten taikuri.

Takuulla hauskaa ohjelmaa juhliin järjestävät ainakin stand up koomikot, jotka luonnollisesti ovat hauskuutuksen ammattilaisia. Toki heidän palveluistaan pitää olla valmis maksamaan hieman enemmän. Heidän tyyleissään on eroja, joten kannattaa katsella etukäteen, millaista tyyliä kukin edustaa.

Stand up koomikot ovat suosittuja

Vaikka se ehkä helpolle vaikuttaakin heittää vitsiä lavalla ja naurattaa kaikkia, ei se sitä ole. Epäilijän kannattaa kokeilla itse, ei sitä tiedä vaikka siitä aukeaisi itselle uusi ura. Luultavasti kuitenkaan ei, ainakaan heti. He ovatkin siis syystä suosittuja ja melko arvostettujakin nykypäivänä.

Aivan ronskeinta huumoria esittävää koomikkoa ei kannattane tilata vaikka häihin tai rippijuhliin, joissa vieraina on monenlaisia korvia kuulemassa juttuja. Sen sijaan tällainen huumori voisi sopia polttareihin tai räväkämmän tyypin syntymäpäiväjuhlille. Siinä sitä olisi muisteltavaa pitkäksi aikaa. Yksi kestosuosikki on toki aina karaoke. Suomalaiset ovat innokkaita laulajia ja usein kotoa löytyykin siihen jonkinlaiset valmiudet.

Ohjelmatoimisto apuun?

Jos vain rahkeet riittävät, voi ohjelmatoimisto olla oikea suunta johon olla yhteydessä. On mahdollista ostaa palvelu, joka tuottaa tarvittavat ohjelmanumerot. Heidän kanssaan tehdään suunnitelma siitä, mitä ja minkä tyylistä sisältöä kaivataan. Järjestäjän kannalta tämä vaikuttaa todella helpolle ratkaisulle. Taas yksi asia pois listalta, josta pitää stressata.

Aivan kaikista helpoin tapa hoitaa meikki, on myös kääntyä ammattilaisen puoleen. Helppo juhlameikki kyllä syntyy melko helposti myös itsekin tehden, kunhan panostaa laatuun meikkien kanssa. Erityisesti meikin pysyvyyteen on hyvä satsata. Näin ei ohjelmien kanssa hauskuutellessa meikit valu pitkin poskia jo alkuillasta. Sitä ei kaiken hauskuuden keskellä välttämättä edes huomaa ajoissa.

Hauskaa ohjelmaa juhliin

Valitse hauskaa ohjelmaa juhliin ja tee se tyyliin sopivasti

Monenlaista hauskaa ohjelmaa juhliin varmasti on korttipeleistä isompaankin bändiin asti saatavilla. Suurin, joka sanelee mahdollisuudet, on varmasti budjetti. Paljonko on valmis laittamaan rahaa hauskanpitoon. Hauskaahan saadaan oikealla porukalla pidettyä aivan ilmankin ylimääräistä ohjelman suunnittelua. Kun juttu luistaa vapaasti, on se ehkä parasta ohjelmaa, mitä voi olla. Liberty or death -sivustolla suosittelemmekin juhlimaan löysin rantein ja mahdollisimman paljon ilman paineita. Juhlien kuuluu olla rentouttavaa yhdessä oloa.

Kun miettii leikkejä juhliin, voi aivan hyvin ottaa inspiraatiota lasten peleistä. Tyhjillä muovimukeilla saa yllättävän paljon hupia aikaiseksi, ja näiden pelien kanssa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Jopa teineillä on ollut hymyä havaittavissa. Varsinkin, kun aikuiset heittäytyvät myös täysillä leikkiin mukaan. Mikä sen mukavampaa teiniväestön mielestä kuin hupsuna hölmöilevät aikuiset. Joten, estottomasti ja avoimin mielin kohti hauskuutta!