Siirry suoraan sisältöön

Helppo juhlameikki

Helppo juhlameikki syntyy yllättävän nopeasti

Meikkivinkit ovat pullollaan toinen toistaan ihanampia uutuus tuotteita, joita vinkkaajat kertovat pitävänsä luottotuotteinaan. Entä jos ei halua ostaa juhlia varten tuotteita, jotka sitten jäävät käyttämättä? Jokaisen oma juhlameikki on omanlaisensa ja vaikka täysin paljas naama kelpaa tarvittaessa. Mutta jos meikkaaminen on se oma juttu ja siihen haluaa panostaa enemmän juhlia varten, on sekin erittäin sallittua. Avainsana tässä kohden on pysyvyys. Erilaisiin pohjustustuotteisiin kannattaa kiinnittää huomionsa, varsinkin kuumilla kesäkeleillä. Ripsiväri poskilla ei ole kaunista ja sitä estääkseen onkin vedenkestävä ripsiväri melko ehdoton. Sitä kannattaa testata käytössä jo ennen tilaisuutta, ettei satu mitään ikäviä yllätyksiä kesken kaiken.

Helppo juhlameikki voi syntyä aivan parilla tuotteella tarvittaessa ja muu asustus kruunaa juhlalookin. Kevyt juhlameikki sopii hyvin ja taidokasta onkin meikata niin, että se vain korostaa niitä omia hyviä puolia.

Juhlameikki syntyy myös ammattimeikkaajan avulla

Meikkiä, jonka aikoo kasvoilleen loihtia, on aina hyvä harjoitella etukäteen. Vaikka sitten käyttäisikin ammattilaisen palveluita, on harjoitusmeikki hyvä tehdä, jotta tekijä tietää mitä tyyliä asiakas haluaa. Toki myös voidaan kaveripiirissä kierrättää taitoja ja käyttää hyväkseen toistensa osaamisia.

Ammattimeikkaaja kuitenkin saa aikaan ihmeitä, joista meillä ei ehkä ole havaintoakaan. Ja heillä on jo valmiina ne kunnolliset aineet, jolloin ei itse tarvitse pähkäillä ihmettelemässä mitä pohjustusvoidetta pitäisi ostaa ja pitäisikö olla kiinnityssuihke vielä erikseen. Tämä säästää paljon aikaa ja energiaa, jonka voi käyttää aivan muuhun valmisteluun.

Opetusvideot avuksi

Netti on pullollaan erilaisia opetusvideoita, kuinka tehdä meikki. Eikä pelkästään juhlameikkiin, vaan aivan arkityyliinkin saa paljon vinkkejä. Ja vähemmän meikkaaville joidenkin normaali arkimeikki on jo aivan kuin olisi täydessä tällingissä. Ehkä silloin kannattaakin etsiä meikki tutoriaali, jossa tehdään niin sanotusti tavallinen ja melko kevyt ehostus kasvoille.

Samoin kuin hauskaa ohjelmaa juhliin aletaan miettiä etukäteen, kannattaa meikkiäkin alkaa harkita ja ehkä myös kokeilla erilaisia tyylejä. Rajauksilla ja luomiväreillä saa aikaan vaikka mitä ja niillä on hauskaa leikkiä. Omat kasvot muokkaantuvat äkkiä aivan toisiksi ja sitä saattaa yllättyä meikin voimasta. Luonnollinen meikki toimii aina ja jos siihen haluaa saada säväyksen extraa, voi vaikka huulipunan vaihtaa kirkkaamman väriseen.

Helppo juhlameikki

Helppo juhlameikki olosuhteisiin sopeutuen

Ehkä kesähelteillä kannattaa juuri panostaa mahdollisimman luonnolliseen meikkiin, jotta välttyisi katastrofeilta hikoilun tai vesisateen takia. Liberty or death -sivustolla uskomme, että nainen on kaunis vaikka meikittä. Sitä voi kompensoida tekemällä vaikka näyttävämmän kampauksen ja somistamalla itseään kauniilla koruilla. Todella helppo juhlameikki onkin sellainen, että sipaisee vain vaikka hieman sävyttävää päivävoidetta kasvoilleen ja taiteilee ripset kauniiksi vedenkestävällä ripsivärillä taivuttaen niitä näyttävämmiksi ripsentaivuttimilla.

Monenlaiset meikkivinkit ovat siis käden ulottuvilla jatkuvasti. Niistä on vain jaksettava etsiä itselleen ne sopivimmat ja opeteltava tekemään ne omien kasvojen muotojen mukaan hyväksi. Kaikki tyylit eivät suinkaan sovi kaikille ja aina on hyvä hieman uskaltaa soveltaa. Harjoittelulla päästään voittoon tämänkin asian suhteen, mutta ilman paineita. Meikkiä tai ei, juhlista tulee varmasti loistavat.