Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Kevään merkkejä

Kevään merkkejä

Kevään merkkejä alkaa olemaan selvästi ilmassa,  nimittäin erilaisten festareiden artistikattauksia on alettu ilmoittamaan ja se jos mikä on selvä merkki että kesäkin lähestyy uhkaavaa vauhtia!

Heti ensimmäisenä Joensuun Ilosaarirock ilmoitti että Cheek saapuu esiintymään. Siitähän kauhea viha somessa räjähti, mutta en oikeastaan ymmärrä minkä takia? Selvästi siis enemmän rock tapahtuma tämä Ilosaari mutta eikös se ole hyvä että saadaan mukaan monenlaista musiikkia joten yleisöäkin saadaan laajemmin. Ja hei, ajatelkaa näin te jotka ette ole Cheekin ystäviä, voitte sen kokonaisen tunnin käyttää anniskelualueella kun ei tarvitse mennä katsomaan.

Ruisrock on myös jo ilmoitellut artistejaan, saa nähdä millainen kattaus sinne loppujen lopuksi saadaan tänä vuonna, onhan sekin yksi vuoden odotetuimpia festareita.

Mutta kaikille bileihmisille vuoden varmasti kovimpia tapahtumia on loppukesän Weekend! Tänä vuonna Year of the Tiger edition joten aivan mahtava viikoonloppu varmasti tulossa. Sivun alhaalta näkyy video jossa esitellään kaikki tähän mennessä julkaistut artistit, ja näyttää kyllä aivan huikealta jo tässä vaiheessa!

Suomihan on kesäisin festareiden luvattu maa ja silloin tänne saapuu myös toinen toistaan kovempia ulkomaisia nimiä joten nyt vaan jännittämään ketä kaikkia lavoilla tänä vuonna nähdään!

festarit

Avainsanat: