Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tunnelmallinen syksy

Tunnelmallinen syksy

Vaikka syksy onkin synkkää ja kylmää aikaa, voi siitä silti nauttia täysin siemauksin. Mikäpäs olisi mukavempaa kuin koota kaverit yhteen ja nauttia tunnelmallisesta illasta.

Takapihalta löytyvä ympäri vuoden käytössä oleva paviljonki on varsinainen porkkana ja houkutin jolla kaverit saa helposti houkuteltua illanviettoon vaikka vähän kylmemmälläkin säällä. Lämmitys toimii joten kylmästäkään ei tarvitse kärsiä. Hyvää musiikkia, ruokaa ja juomaa sekä hyvä seura takaa sen että kaikki varmasti viihtyy. Kynttilöillä saadaan vielä vähän lisää tunnelmallisuutta. Syksyyn sopii erinomaisesti vaikkapa juustot ja viini. Myös mielikuvitusta kannattaa käyttää mahdollisimman paljon kun iltaa suunnitellaan.

Usein aina kuulee kuinka kaikki valittavat miten syksy on niin synkkää aikaa kun on pimeää ja märkää. Mielestäni siihen vain tulee asennoitua oikealla tavalla ja otettava kaikki hyöty irti ennemmin kuin että keskittyy negatiivisiin asioihin ja valittamiseen.

Syksy on ehdottomasti tunnelmallista ja romanttista aikaa jos siihen vain asennoituu oikein. Siispä viimeistään nyt sinne kynttiläostoksille kannattaa suunnata jotta omaankin kotiin saadaan oikeanlaista tunnelmaa.

 

syksy