Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Liesituulettimen valinnassa huomioitavia seikkoja

Liesituulettimen valinnassa huomioitavia seikkoja

  • tehnyt

Mikä teidän kanta on liesituulettimen käyttöön? Laitatteko joka kerta sen päälle? Meillä on kotona äiti ollut aina todella tarkka siitä, että liesituuletin tarvitsee laittaa päälle heti kun liedellä lämmittää vaikka vettäkin vaan. Itse taas omassa kodissa, keitän usein esimerkiksi teevettä ilman, että liesituuletin on päällä. Jos taas paistan jotain rasvaista, esimerkiksi vaikka lettuja, ei siitä hommasta kyllä tule mitään ilman liesituuletinta.

Toinen juttu on sitten liesituulettimen puhdistus. Luulen että moni ei sellaisia edes mieti. Itse koitan pestä suodattimen aika ajoin, mutta täytyy sanoa, että en ole koskaan vaihtanut sitä itse suodatin osaa. En osaa sanoa kuuluisiko, mutta kyllä sitä rasvaa sieltä sen verran tulee, että joskus olisi ihan ihana jos voisi koko sen sisustan vaihtaa uuteen ja puhtaaseen.

Kolmas asia on liesituulettimen lamppu. Se kun sattuu palamaan, niin sitä on aina yhtä pihalla siitä, millainen se lamppu on. Onneksi vanhan palaneen voi aina ottaa mukaan kauppaan malliksi tai tilata netistä vastaavan. Mutta se on kyllä sellainen lamppu, joka pimahtaa niin harvoin, että aluksi sitä on ihan kummissaan ja orpona, kun liesituulettimessa ei olekaan valoa.

No joo, ehkä saan tässä taas aikaiseksi jonain päivänä huoltaa ja putsata omani. Ehkä otan tavoitteeksi, että ennen joulua 😉